Ben jij voornemens om op vakantie te gaan naar het prachtige Italië? Dan zijn er natuurlijk legio mooie plekken om naartoe te gaan. Waar veel ouders met kinderen kiezen voor een verblijf op de camping aan het Gardameer, zijn er daarnaast nog veel meer optie. Wat dacht je van een prachtige reis door de bijzondere wateren van Venetië. Ga je met het vliegtuig naar Italië, vergeet dan niet om je laptoptas dames met laptop mee te nemen. Zo kun je tijdens de vlucht een film of serie kijken. Kortom, keuze genoeg. Maar wil jij nu weten waar je allemaal moet zijn geweest wanneer je kiest voor een vakantie naar Italië? In dit artikel vertellen we het je allemaal!

Venetië

Venetië is een prachtige stad gelegen in het noorden van Italië, bekend om haar historische gebouwen, romantische kanalen en indrukwekkende kunst. Hier zijn enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in Venetië:

Florence

Florence, ook wel Firenze genoemd, is een historische stad gelegen in het hart van Toscane, Italië. Perfect dus om met je reistas vol kleding naar toe te gaan. Het is bekend als de geboortestad van de Renaissance en is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Hier zijn enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in Florence:

Bari

Bari is een stad gelegen in de regio Puglia in het zuiden van Italië. Bari is de hoofdstad van de regio en een belangrijke havenstad. Hier zijn enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in Bari:

Tot slot

Uiteraard zijn er naast deze drie prachtige plaatsen, nog zoveel meer mooie plaatsen in Italië. Het enige wat belangrijk is, is dat je een afweging maakt voor welke streek je gaat en wat je voornemens bent te gaan doen. Stel dat je allerlei verschillende bezienswaardigheden wilt gaan bezoeken, dan kan het handig zijn om niet in het hoogseizoen te gaan bijvoorbeeld. Twijfel je over wat het beste bij je past? Dan is het handig om de expertise van een reisbureau in te schakelen.