Overnachten op een camping in Bari

Naast dat je kunt overnachten in één van de vele luxe hotels in Bari, biedt deze stad je ook ge mogelijkheden om ‘back to basic’ te gaan. Je kunt namelijk ook overnachting op een camping. Overnachten op een camping in Bari is een bijzondere ervaring. Wat dacht je bijvoorbeeld vlak bij de haven van Bari met de wuivende palmbomen, witte huisjes en bootjes?

In Bari heb je verschillende kampeermogelijkheden. Kies je voor een camping aan zee? Of kies je liever voor meer rust in een groene omgeving? Alles is mogelijk. Zelfs je trouwe viervoeter kan mee naar deze prachtige stad aangezien er genoeg campings in Bari te vinden zijn waar niet alleen jij, maar ook je harige gezinslid welkom is.

Ook voordelig kamperen behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je op het internet gaat zoeken naar een camping in Bari, zal je zelf tot de ontdekking komen dat er echt van alles mogelijk is. Wij hebben je alvast een handje op weg geholpen en een selectie gemaakt met verschillende campings in Bari.

Camping Bosco Selva

De camping Bosco Selva is een vrij eenvoudige camping. Deze camping heeft weinig voorzieningen, maar beschikt wel over een mooie bosrijke en rustige omgeving wanneer je op deze camping verblijft. Ook heeft deze camping geen zwembad of animatieteam. Je kunt op deze camping al overnachten vanaf €18,- per nacht. Een voordelige camping dus.

Camping Campofreddo

Camping Campofreddo is een driesterren camping en heeft weinig voorzieningen. Wel is er op deze camping een speeltuin en een sportterrein aanwezig. Met betrekking tot de staplaatsen op deze camping heb je twee mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een kampeerplek met- of voor een kampeerplek zonder schaduw.

Camping S. Stefano

Camping S. Stefano ligt aan de Adriatische Zee. Deze camping heeft kampeerplaatsen met- zonder- en half schaduw. Deze camping ligt vlak bij een zandstrand en je hebt de mogelijkheid om een stacaravan te huren. Je hoeft dus zelf niet met je caravan, vouwwagen of tent op reis om op deze camping te verblijven.

Camping Dei Trulli

Ook Camping Dei Trulli is een driesterren camping en is gelegen in een bosrijke omgeving. Deze camping heeft kampeerplaatsen met een afbakening en beschikt over een speeltuin en sportterrein. Ook bij deze camping kun je een accommodatie huren. Zo is het mogelijk om een bungalow, caravan of tent op deze camping te huren.

Kortom er zijn genoegmogelijkheden wanneer je op een camping in Bari wilt verblijven.

Bekijk alle hotels in Bari!

?wi=385468&ws=5
?wi=385468&ws=6