Autoverhuur in Bari

Zoals je eerder misschien op deze website hebt gelezen, zijn er verschillende vervoersmogelijkheden waarover je tijdens je verblijf in Bari kunt beschikken. Je kunt gebruik maken van het openbaar vervoer, je kunt een taxi reserveren of je kunt een auto huren. Door zelf een auto te huren kun je zelf op ontdekkingsreis gaan. Wie weet op welke mooie plaatsjes je spontaan tijdens het rondrijden terecht komt.

Er zijn verschillende bedrijven in Bari die gespecialiseerd zijn in autoverhuur. Echter wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een goede, veilige auto op het moment dat je besluit om een auto te huren. Gelukkig zijn er verschillende bedrijven te vinden die je in kunt schakelen als tussenpersoon.

Verschillende soorten auto’s

Op het moment dat je op zoek gaat naar autoverhuur in Bari, zal je zien dat er talloze verschillende auto’s zijn die je kunt huren. Zo kun je een kleine auto huren, maar het huren van een sportwagen, cabriolet of gezinswagen behoort ook tot de mogelijkheden. Het soort auto die je huurt is natuurlijk afhankelijk van het reisgezelschap waar jij aan deelneemt. Reis je met een hele groep? Dan kan een personenbusje wellicht een goede optie zijn. Maar wil je samen met je partner langs de boulevard? Dan kan het huren van een cabriolet wellicht een betere optie zijn.

Het huren van een auto bij een autoverhuur bedrijf in Bari kan al vanaf €18,- per dag. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om zelf op ontdekkingsreis te gaan om te zien wat de Zuid-Italiaanse stad Bari je zoal te bieden heeft. En wanneer je toch een auto huurt, kun je misschien ook eens even uitwijken naar de nabijgelegen steden en dorpen. Zuid-Italië is immers prachtig!

Veilig huren

Op het internet zijn er verschillende websites waarbij je veilig een auto kunt huren. Door bij zo’n bedrijf wat gespecialiseerd is in autoverhuur een auto te huren, is de kans op ongewenste situaties een stuk kleiner. Wanneer je namelijk bij zo’n bedrijf een auto huurt, kun je vanuit gaan dat de auto die je huurt veilig is.

Daarnaast biedt zo’n bedrijf je ook een stukje extra service. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de auto die je gehuurd hebt, weg te laten zetten op het parkeerterrein van Bari Airport. Wanneer je dan namelijk geland bent, kan je vakantie direct beginnen. Je haalt de sleutels van de huurauto op en je kunt je reis verder vervolgen. Andersom is dit ook mogelijk. Je kunt de huurauto ook weer op laten halen door een autoverhuur bedrijf op het moment dat je vakantie er weer op zit, en jij weer vertrokken bent naar ons koude kikkerlandje.

Het huren van een auto bij een autoverhuur bedrijf in Bari kan al vanaf €18,- per dag. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om zelf op ontdekkingsreis te gaan om te zien wat de Zuid-Italiaanse stad Bari je zoal te bieden heeft. En wanneer je toch een auto huurt, kun je misschien ook eens even uitwijken naar de nabijgelegen steden en dorpen. Zuid-Italië is immers prachtig!

Parkeren in Bari

Omdat het toerisme in Bari steeds meer toeneemt, moet je op veel plaatsen in deze stad betalen om te kunnen parkeren. Daarnaast kan het vanwege het toerisme vrij druk zijn in deze stad. Op het moment dat je de huurauto wilt parkeren, is het belangrijk dat je oog hebt voor de kleuren langs de stoeprand. Wanneer deze kleur blauw is, mag je maximaal een uur parkeren en moet je gebruik maken van een parkeerschijf. Deze regel geldt van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 uur en 14.30 uur en tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Is de kleur langs de stoeprand groen? Dan mag je op werkdagen hier niet parkeren van 08.00 uur tot 09.30 uur en van 14.30 uur tot 16.00 uur.

Daarnaast is het aan te raden om je huurauto nooit in de buurt van een haven te parkeren. De havengebieden in en rondom Bari staan namelijk bekend om de grote hoeveelheid auto-inbraken die hier gepleegd worden.

Online een auto huren

Voordat je naar Bari vliegt, is het online mogelijk om alvast een huurauto te reserveren. Je kunt dit doen bij een autoverhuur bedrijf zoals skyscanner bijvoorbeeld. Zeker wanneer je in het hoogseizoen naar Bari gaat, is het slim om ruim van te voren een huurauto te reserveren. Door dit toen ben je tijdens je verblijf verzekerd van een huurauto.

?wi=385468&ws=5
?wi=385468&ws=6