Ga jij binnenkort met een stel vriendinnen of natuurlijk je gezin, een weekendje naar een prachtige stad in Europa voor een stedentrip? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je een goede tas nodig hebt. Daarmee hebben we het uiteraard niet over je koffer waar je de kleding en andere toebehoren meeneemt, maar een tas die je meeneemt tijdens een middagje struinen door de straten van Milaan, Praag of een van de vele andere mooie steden die perfect zijn voor een stedentrip. Daarom willen we graag een tas in het bijzonder belichten voor je en dat is de mom bag, die ook wel bekendstaat als mamma bag. Het voordeel van deze tas, is dat hij lekker groot en ruim is en daarom ook perfect om allerlei spulletjes mee te nemen. Waarom deze tas nog meer zo handig is, vertellen we je allemaal aan de hand van een paar praktische voorbeelden.

Ideaal voor de stijlvolle mama’s

Als je net trotse mama bent geworden van een zoon of dochter, dan wil je er natuurlijk het liefst weer zo snel mogelijk op en top uitzien. Lekker opgemaakt, nieuwe kleding aan en daar hoort natuurlijk ook een tas bij. Omdat het allesbehalve handig is om met twee tassen op pad te gaan, is een mamma bag kopen een absolute aanrader. Deze tassen zijn in eerste instantie super praktisch, maar daarnaast ook stijlvol. Waar deze tassen tot jaren geleden vaak vrij saai waren, is dit tegenwoordig dus absoluut niet meer het geval. Sterker nog, deze tassen zijn bijna niet meer te onderscheiden van een doorsnee schouder- of handtas. Hoe gaaf is dat? Deze tas is dus ook ideaal om mee te nemen tijdens een stedentrip, omdat je er gewoon veel meer ruimte door hebt en je spullen georganiseerd mee kunt nemen. Zo heeft deze tas verschillende vakken voor onder andere je telefoon, sleutels en andere belangrijk spulletjes die je mee wilt kunnen nemen.

Praktisch en ruim

Waar de meeste vrouwen vaak bij een tas eerst kijken naar hoe deze eruit ziet, kunnen we je verzekeren dat dit als jonge moeder niet het eerste is waar je aan denkt. Helemaal niet wanneer je met je kleine een weekendje op stedentrip gaat. Wat dan vooral belangrijk is, is om te kijken naar een tas die praktisch is ingedeeld en ook de nodige ruimte heeft. Zo wil je niet ergens halverwege de dag zonder luiers komen te zitten of geen ruimte hebben voor extra setjes kleding. Stel dat er om wat voor reden dan ook toch iets gebeurt, dan is het wel prettig dat jij je kleintje om kunt kleden, mocht dit nodig zijn. Uiteraard kun je daarna altijd nog kijken naar stijl. Hoe leuk is het om voor een schattige teddy shopper te gaan, waarin je gemakkelijk alles mee kunt nemen en deze tas ook nog eens perfect past bij de rest van je outfit? Want laten we eerlijk zijn, je wilt er toch wel mooi bijlopen?